Tjänster

IK AutoService i Lerum erbjuder ett brett utbud av tjänster. Om du inte hittar den tjänst du letar efter på listan, tveka inte att kontakta oss. Alla kunder är viktiga för oss och vi försöker anpassa oss till alla nya förfrågningar.

IK AutoService i Lerum erbjuder professionell bilservice och reparationer i Stenkullen. Kunden kommer alltid först hos oss. Vi är stolta över våra år av erfarenhet och vårt engagemang i våra kunder med vårt garanterat individuella omhändertagande. Vi förstår värdet varje bil har för varje enskild kund, så vi jobbar hårt för att se till att vår arbetsinsats alltid är professionell och precis.

Om din bil behöver bärgning kan du ringa bärgningsservice och be den bärgningstjänst som din försäkringsbolag utsett att lämna av din bil på vår 24-timmars öppna parkeringsplats. På ytterdörren finner ni telefonnummer som ni kan smsa regnummer med felbeskrivning på bilen tillsammans med dina kontaktuppgifter så kommer vi att kan titta på bilen nästa dag och kontakta dig med en reparationsoffert. Innan du lämnar din bil på vår 24-timmars parkeringsplats, kom bara ihåg att ta ur registreringsbeviset och alla personliga tillhörigheter ur bilen.

Vi utför nästan alla reparationer på de flesta bilmärke, så som: Audi, Skoda, Seat, VW, BMW, Citroen, Ford, Mercedes, Opel, Renault, Saab, Volvo med mera... Nedan kan ni läsa lite om vilka tjänster/reparationer vi erbjuder. Vårt mål är att nöjdgöra våra kunder så gott vi kan.

Våra tjänster:

Enkel datadiagnos (felkodsborttagning & felkodstolkning),

Elfel på bilar,

Bilservice enligt tillverkarens föreskrifter med återställning av servicelampa och stämep i serviceboken,

Bromsreparationer och bromsrenovering (bjuder på kvalitetsdelar för lägsta priser),

Större reparationer så som motor-/växellådsbyte (kopplingsbyte),

Däckskifte (när det gäller däckmontering på fälgar så tar vi däck 13"-24"),

Små lackeringsarbete kan vi ta in beroende på arbetsvolymen.

Självklart får ni fråga om ni undrar något, ni är välkomna att kontakta oss per telefon eller besöka oss på:

 

Telefon: 0302-80-92-50; 

            076-55-55-380
   

Adress:

IK AutoService i Lerum

Stakebergsvägen 3, 44361 Stenkullen.

Sök på hemsidan

© 2014 All rights reserved.

Drivs med Webnode